دانلود رایگان فایل دانلود پژوهش كاربرد اسكوربیك اسید در صنایع غذایی و دارویی
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل: doc
تعداد صفحات فایل: 157
حجم فایل: 643 کیلو بایت
چكیده
خواص احیاكنندگی اسكوربیك اسید یك پدیده شناخته شده است كه كاربرد بسیار زیادی بعنوان معرف آنتی اكسیدان در غذاها و نوشیدنی ها دارد همه روشهای جاری برای اندازه گیری اسكوربیك اسید برمبنای خواص ردوكس آن استوار می باشد بنابراین الكترود خمیر كربن اصلاح شده با فروسن را برای الكترواكسیداسیون اسكوربیك اسید تهیه نموده ایم
توضیحات بیشتر و دانلود فایل