دانلود رایگان فایل دانلود پژوهش كاربرد اسكوربیك اسید در صنایع غذایی و دارویی
نوشته شده توسط : علی

دانلود رایگان فایل دانلود پژوهش كاربرد اسكوربیك اسید در صنایع غذایی و دارویی

دسته: صنایع غذایی

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات فایل: 157

حجم فایل: 643 کیلو بایت

چكیده

خواص احیاكنندگی اسكوربیك اسید یك پدیده شناخته شده است كه كاربرد بسیار زیادی بعنوان معرف آنتی اكسیدان در غذاها و نوشیدنی ها دارد همه روشهای جاری برای اندازه گیری اسكوربیك اسید برمبنای خواص ردوكس آن استوار می باشد بنابراین الكترود خمیر كربن اصلاح شده با فروسن را برای الكترواكسیداسیون اسكوربیك اسید تهیه نموده ایم

توضیحات بیشتر و دانلود فایل





:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 آذر 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: